1-555-645-324 Monday - Sunday 10:00 - 22:00
Czarna bluza gastronomiczna

Odkąd tylko pamiętam, lubiłem spędzać czas w kuchni. Pasję do gotowania odziedziczyłem po niestety już nieżyjącej babci. Wiedziałem, że praca w gastronomii jest moim powołaniem. Dlatego tez tuż po skończeniu technikum gastronomicznego zatrudniłem się w restauracji. Na początku byłem pomocą kuchenną, a później awansowałem, czego oznaką była otrzymana przeze mnie czarna bluza kucharska.

Czarna kucharska bluza do pracy

bluza kucharska czarnaJako mały chłopiec pomagałem swojej babci i mamie w kuchni. Najbardziej aktywny byłem, kiedy była pora gotowania obiadu. Uważnie obserwowałem ruchy swojej babci, która była dla mnie wtedy prawdziwym kuchennym autorytetem. Po ukończeniu szkoły gastronomicznej od razu zatrudniłem się w lokalnej restauracji. Początkowo byłem pomocą kuchenną. Głównie zajmowałem się obieraniem ziemniaków, cebuli i innych warzyw. Po kilku miesiącach szef kuchni dostrzegł jednak we mnie potencjał. Oznaką mojego awansu stała się otrzymana przeze mnie bluza kucharska Czarna bluza, którą dostałem od szefostwa była dla mnie niczym skarb. Nosiłem ją z prawdziwą dumą. Bardzo angażowałem się w swoją pracę. Miałem nadzieję, że będę piął się w hierarchii tej restauracji i kiedyś awansuję na stanowisko szefa kuchni. Zdaję sobie sprawę, jak wiele pracy i nauki jest przede mną, jednak jestem bardzo zmotywowany do działania. Mam nadzieję, że w branży gastronomicznej osiągnę bardzo dużo. Wierzę bowiem, że babcia czuwa nad powodzeniem mojej kariery.

Kiedy otrzymałem czarną bluzę, czułem, że awansowałem w hierarchii restauracji. Obieraniem warzyw zajmował się już inny pracownik. Ja brałem udział w przygotowywaniu prostych potraw, rzecz jasna pod bacznym okiem szefa kuchni. Mam nadzieję, że to jednak tylko świetny początek mojej kariery. Chcę bowiem wiele osiągnąć w branży gastronomicznej.

Close Menu